Journalen – het hoe wie en waarom

Wat is journalen nou eigenlijk ?

Artjournalen is een creatief dagboek maken. Het is een manier om je hoofd leeg te maken, om creatief bezig te zijn en dan niet volgens een patroon of schema, maar volledig zonder regels, zonder vaste patronen en je creativiteit los te laten.

Lukt het je nog niet zo goed en heb je hulp nodig, ik bied je verschillende workshops en handleidingen aan, evenals facebook live uitzendingen en you-tube video’s om je te leren hoe je makkelijk zelf kunt beginnen.

Waarom alleen Art by Marlene?

Er zijn zoveel merken, producten en mogelijkheden, maar er was geen enkele webshop waar je van 1 merk het hele assortiment krijgt aangeboden. Ik vind het fijn om met 1 lijn te werken omdat alle producten goed bij elkaar passen. Ook als je nieuw bent is het zo’n grote wereld en met 1 productlijn kun je meer gestructureerd beginnen en bekend raken in de grote wereld van ArtJournals.

Kleurrijk, dat is wat de collectie van Art by Marlene zeker is! Hierin kun je zo wild en fel werken als je wilt, maar ook ingetogen, de kleur van je achtergrond is hierin alles bepalend.

En wie ben ik dan?

Ik ben Maaike van Geffen, 41 jaar en woon in Boxtel met mijn zoontje Daan (11). Maar ik ben vaak in Oss te vinden bij mijn lieve vriend Bas en zijn kids Bas (13) en Frits (12). Een heerlijk huis vol gezelligheid. Al jaren ben ik bezig met creatieve activiteiten. Daarnaast vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn en doe ik aan bootcamp, ik vind het heerlijk om ergens een hapje te eten, muziek te luisteren en vooral tijd met lieve mensen door te brengen. Wandelen in de bossen of aan het strand maakt dat ik heerlijk kan ontspannen en mijn hoofd leeg kan maken. Dit doen we dan ook graag met hondje Toby.

Eind 2012 ben ik begonnen met een kaarsenatelier alleen door een scheiding heb ik deze moeten stoppen helaas. Ik maakte hier al mijn eigen labels, verpakkingen en bedank kaartjes met producten van Stampin-up! en besloot toen om dat verder uit te breiden om demonstratrice te worden en het bedrijf ArieJo op te richten. Dit heb ik ruim 8 jaar met veel plezier gedaan en heb ik begin dit jaar besloten om de knoop door te hakken en alles om te gooien.

Mijn liefde voor ArtJournalen

Mijn grote liefde voor Artjournalen en vooral voor het maken van achtergronden ga ik met jullie delen via IkJournal en hierbij gebruik ik de producten van Art by Marlene. Het zijn super mooie journals en fijn papier (300 grams water colour paper) en veel gave kleurmogelijkheden (acrylverf en watercolourpaint) en veelzijdige sets met achtergrond stempels en papierelementen (al die niet zelf gemaakt met stempels of vanuit paperelement diecuts. Dankzij de steun van mijn vriend heb ik deze keuze durven maken en ga ik met heel veel passie en plezier aan de slag om jullie allerlei mogelijkheden te laten zien met de producten van Art by Marlene.

Ontspannen en gezellig creatief bezig zijn is voor iedereen toch een wens? Voor mij heeft Artjournalen heel veel rust gebracht in een hele hectische tijd van mijn leven. Ik gun dit iedereen en met deze geweldige producten van Art by Marlene kun jij het met weinig kennis makkelijk leren, maar ben je al bekend met Artjournalen, dan ook kun je kei gave projecten maken en jouw project nog gaver maken. Ik verkoop de producten en ik geef workshops en maak tutorials. Ik hoop dat ik je mag inspireren.

Creatieve groetjes,

Maaike